Doe mee met onze Nederlandse Cardano Bitterbal Stakepool (Ticker BITB)

Over ons

Een bitterbal is een kleine ronde gefrituurde snack van zo’n 3 tot 5 centimeter doorsnede. Deze snack is van binnen gevuld met ragout en wordt vaak gegeten bij de borrel in het cafe of op het terras. Iedere hollander kan niet zonder een schaaltje bruin fruit bij een goed glas bier.

Toen wij het idee hadden om een stakepool op te zetten speciaal voor alle Nederlandse Cardano houders was de keuze voor een thema dan ook niet moeilijk gemaakt. Omdat een algemene Cardano pool Nederland maar saai is, en Cardano ook niet saai is, was de keuze gemakkelijk gemaakt. Stake Cardano, eet bitterballen.

Ons enthousiaste team bestaat uit twee vrienden die beide een eigen specialisatie hebben die elkaar goed aanvullen bij het runnen van een stakepool. Tyler is onze technische man, werkzaam in web development op verschillende fronten en daarnaast specialist in server onderhoud. Robin is onze marketing man. Met meerdere eigen online ondernemingen is hij gespecialiseerd in online marketing. Van zoekmachine tot social media.

Bitterbalpool heeft als doel de nummer één Cardano Community van Nederland te worden. Sinds begin 2022 zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze pool. In de aankomende jaren hebben we grootste plannen met betrekking van de ontwikkeling van onze pool en daarnaast onze enige echte Bit-terbal-coin. Steun onze pool door je ADA stake te delegeren aan onze pool en help mee in de ontwikkeling van de Cardano community in Nederland. Wil je meer weten over onze plannen? Bekijk dan onze roadmap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy