Doe mee met onze Nederlandse Cardano Bitterbal Stakepool (Ticker BITB)

Goede Doel: De Nederlandse Voedselbank Ondersteund door Bitterbalpool (BITB)

Welkom bij Bitterbalpool, waar we een verschil maken terwijl we investeren. Ons Cardano stakepool (BITB) is niet alleen gewijd aan het genereren van rendement voor onze leden, maar we dragen ook bij aan een betere wereld door de Nederlandse Voedselbank te ondersteunen.

Ons Goede Doel: De Nederlandse Voedselbank

De Nederlandse Voedselbank is een non-profit organisatie die zich inzet om honger te bestrijden en voedselverspilling tegen te gaan. Het doet dit door overtollig voedsel te verzamelen van producenten, distributeurs en consumenten, en dit te verdelen onder mensen die in financiële moeilijkheden verkeren. Jaarlijks voorziet de Nederlandse Voedselbank honderdduizenden mensen van voedselpakketten, en helpt zo om voedselverspilling tegen te gaan en de voedselzekerheid te verbeteren.

Voedselverspilling en Duurzaamheid

Voedselverspilling is een wereldwijd probleem met grote impact op duurzaamheid. Volgens het Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO), wordt ongeveer een derde van het wereldwijde voedselproductie verspild of verloren. Dit komt neer op ongeveer 1,3 miljard ton voedsel per jaar.

Naast de ethische kwesties rondom honger en ongelijkheid, heeft voedselverspilling ook een aanzienlijke impact op het milieu. De energie, water en grondstoffen die nodig zijn voor de productie, verwerking, verpakking en het transport van dit voedsel worden verspild, en dragen bij aan de uitstoot van broeikasgassen.

De Bitterbalpool Aanpak

In de geest van de Cardano blockchain – een platform gewijd aan het brengen van positieve maatschappelijke verandering – is Bitterbalpool vastbesloten om ons deel te doen in het aanpakken van deze uitdagingen. Wij geloven dat het bestrijden van voedselverspilling en het ondersteunen van mensen in nood hand in hand kunnen gaan, en dat is waarom we de Nederlandse Voedselbank hebben gekozen als ons goede doel.

Door te investeren in Bitterbalpool, ondersteun je niet alleen een duurzame financiële toekomst voor jezelf, maar help je ook mee in de strijd tegen voedselverspilling en voedselonzekerheid in Nederland. Met een vleugje humor – een knipoog naar onze naam – maar zeker met een sterke toewijding aan een mooie gedachte: duurzaam investeren met een sociaal hart.

Sluit je aan bij Bitterbalpool

Steun ons in onze missie en verdien rendement op jouw gestaked ADA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy