Doe mee met onze Nederlandse Cardano Bitterbal Stakepool (Ticker BITB)

Cardano Stakepool Bitterbalpool! Nederlandse ADA pool!

Met onze Nederlandse Cardano Stakepool verdien je automatisch 5% rendement passief op je Cardano. Daarnaast doneren wij 25% van onze eigen inkomsten aan de Nederlandse Voedselbank. Door mee te doen aan onze stakepool verdien je dus zelf en geef je wat aan een ander.

Waarom kiezen voor Bitterbalpool?

 • Verdien zonder risico passief 5% rendement op je Cardano.
 • Help mee armoede in Nederland te verslaan, wij doneren 25% van onze eigen pool opbrengsten aan de Nederlandse voedselbank.
 • Stakepool met Nederlandstalige support. Wij investeren in de verdere adoptie van Cardano in Nederland door het bieden van duidelijke informatie over blockchain en crypto.
 • Professionele en betrouwbare dedicated servers verspreid over meerdere locaties in de wereld. Lees meer over onze servers
 • Vind onze pool door te zoeken op “Bitterbal“, of Ticker BITB

Cardano Stakepool voor de Nederlandse Voedselbank

Binnen Nederland zijn er nog steeds 1 miljoen mensen die beneden de armoede grens leven. Niemand in Nederland hoeft honger te lijden wanneer we de voedseloverschotten aan deze mensen geven. Hier zet de voedselbank zich voor in. Verzamelen van voedseloverschotten en deze onderverdelen aan mensen die het nodig hebben. De Nederlandse Voedselbank is goed voor mens en milieu. Zo verminderen we honger zonder de voedselproductie te verhogen.

Onze keuze voor de Nederlandse Voedselbank komt doordat wij graag bijdragen aan een betere wereld dicht bij huis. Daarom zetten wij onze participatie in een wereldwijd netwerk in om kansen te bieden voor mensen lokaal. Wij doneren 25% van onze eigen opbrengsten, dus niet de opbrengsten van u. Mee doen in onze stakepool is dus een win-win situatie.

Wat is Cardano en wat is een stakepool?

Cardano is een blockchain dat zich inzet om een nieuwe fundering te realiseren voor een nieuw financieel systeem. De munt van Cardano wordt ADA genoemd. Wij leggen je graag alles uit over Cardano in onze blogpost. Wil je stap voor stap alles leren over Cardano en het staken van ADA? Dan adviseren we de volgende blogs op volgorde door te nemen

 1. Wat is Blockchain?
 2. Wat is Crypto(currency)?
 3. Wat is Cardano?
 4. Wat is staking en hoe stake ik ADA?

Of bekijk de onderstaande video, daar vatten we alles in samen. Wil je liever direct door met staking? Lees dan verder onder de video.

Wat is staking en hoe doe ik mee aan een Cardano Stakepool?

Door je ADA te staken in onze stakepool, help je bij het goedkeuren van transacties op de blockchain en help je mee de blockchain gedecentraliseerd te houden. Daarnaast verdien je dus passief 5% rendement per jaar op je Cardano investering.

Als je wilt weten hoe je mee kunt doen aan onze Cardano stakepool, lees dan onze blog: Wat is staking en hoe stake je ADA?

Wij zetten ons in voor meer bekendheid van Cardano in Nederland

Hoe gaan wij dit doen?

 • Opzetten van een Cardano blogwebsite waarin wij alle handige informatie over Cardano delen. Dit is de website bitterbalpool.nl. Hier zullen we gaandeweg meer informatie gaan delen over ontwikkelingen binnen Cardano.
 • Opzetten van social mediakanalen om Cardano te promoten. Binnenkort zullen wij onze Facebook, Instagram en Twitter gaan openen om ook hier ons verhaal te gaan vertellen.
 • Maken van uitleg videos op Youtube over Cardano waarin wij uitleggen hoe staking werkt en hoe je dit kunt opzetten doormiddel van onze Bitterbal Stakepool Nederland.
 • Contact leggen met traditionele media (kranten tijdschriften) om te vertellen over Cardano en onze stakepool
 • Contact leggen met Nederlandse bloggers/youtubers/podcasts voor het verder promoten van Cardano en staking op Cardano.
 • Opzetten van advertenties voor Cardano en staking via Cardano. Als u op zoek bent naar superclone Replica Rolex, Super Clone Rolex is de plek om naartoe te gaan! De grootste collectie nep-Rolex-horloges online!

Lees meer over onze plannen op onze pagina Roadmap

Klik hier om te lezen hoe je ADA kunt delegeren aan onze pool

Wat zijn de risico’s?

Eigenlijk zijn er geen risico’s verboden aan staking van Cardano. Buiten het houden van deze cryptocurrency en de schommelingen in prijs zijn er geen extra risico’s aan verbonden.

 • Je kunt geen ADA verliezen, alleen maar verdienen
 • Je kunt op ieder moment je ADA weer opnemen
 • Je Cardano blijft in eigen beheer, je kunt er mee doen wat je zelf wilt
 • Bij vragen staan wij altijd voor je klaar.

Heb je meer vragen? Lees dan onze pagina veel gestelde vragen

Vragen? Laat het ons weten!

Heb je problemen en of vragen bij het inrichten van je ada staking? Dan staan wij klaar voor je! Neem contact met ons op via de mail of via onze social media kanalen en wij helpen je graag verder met het opzetten van je passieve inkomen.

3 Comments

 • Pascal Sonnenberg schreef:

  Vrijdag 13.01.2023

  Hallo,

  Heb jullie website bekeken goed opgezet , Top en een prima initiatief met de voedselbank !! (Nobel en het hart op de goede plaats)
  Mijn vraag hoe kan ik direct meedoen aan aan jullie stakingpool – mijn ADA is op hard -wallet een Ledger – maar ik ben niet zo thuis in het technische aspect daarvan , plus ik wil weten of er risico’s aan kleven of ik bijvoorbeeld mijn ADA kan verliezen of anderzijds?

  Ik zie graag U informatie met eventuele begeleiding tegemoet en bedank U voor de genomen moeite.

  Met vriendelijke groet,

  Pascal Sonnenberg

  • Robin schreef:

   Hoi Pascal,

   Heel erg late reactie, dus ik hoop dat deze nog bij je terecht komt.

   Het delegeren van ADA via een hardware wallet gaat heel gemakkelijk. Je hebt in dit geval een browser wallet nodig waarmee je je Ledger kunt koppelen. Daarna kun je via deze wallet je ADA delegeren aan een pool. Voor onze pool, kies je de Bitterbalpool: Ticker BITB.

   Wij hebben hier ook een video van gemaakt in het verleden. Bij een hardware wallet werkt het echter net iets anders dan bij een niet hardware, maar het principe is hetzelfde. https://youtu.be/gxr3VdaFhmo?si=-q-qyNs6DMjqMrUs

   Verder als het gaat om risico’s. Bij ADA heb je altijd self custody over je tokens. Je hoeft deze dus op geen enkele manier over te maken naar een andere partij, je delegeert als het ware alleen je sleutel aan een pool, niet je ADA zelf. Je kunt deze sleutel dan ook op ieder gewenst moment weer intrekken.

   Wanneer je verder nog vragen hebt, stuur even een berichtje naar robin@bitterbalpool.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy